AKTUELNO

Morali su da objasne!

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, kada stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

U toku večeri pušten je klip u kome Ana Korać odbija da, na nagovor Lazara Jeremića, porazgovara sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem posle svađe, pa ga zatim ogovara sa Jovanom Tomić Matorom. Podsetimo, problem je bio u ceduljici koju je Jeremić pokušao da doturi Dragojeviću, te je Ana pomislila da pokušavaju da sakriju nešto od nje. Prva je ustala da prokomentariše Matora:

Ja se ovoga ničega ne sećam. Ja sam bila pijana. Krivo mi je samo što se Sanja ovako oseća posle klipa - rekla je Matora, aludirajući na svađu sa Stankovićevom posle Jovaninog pijanstva.
Ja se svega sećam. Prvo sam se naljutila na Davida zbog igrice, posle sam se naljutila što je Lazar pokušao da mu da pismo, jer sam pomislila da nešto kriju od mene. A Matora je imala prekid filma - prokomentarisala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim se uključio Dragojević:

PROČITAJTE JOŠ: NAKON ŠTO SU NAPRAVILI HAOS, OGLASIO SE VELIKI ŠEF! Njegovu naredbu su odmah morali da izvrše, a evo koji zadrugar je čak i KAŽNJEN! (VIDEO)

To je ono kad se Ana naljutila. Ja nisam ni znao šta je napisao. Ja sam hteo da joj objasnim, ali ona nije želela da sasluša. Ja nisam neko ko tako piskara i krije se - dodao je David.
Ja ne znam kako je Ani uopšte palo na pamet da mi hoćemo da sakrijemo nešto od nje - začudio se Jeremić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! M.P.

#Zadruga 2

'