AKTUELNO

Odgovorila je na pitanje, a onda su se u priču umešali i Suzana i Miki.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici RTV Pink pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MIKI OČITAO LEKCIJU DAVIDU: Evo šta će morati da uradi da SPASI VEZU s Anom! (VIDEO)

Jedno od pitanja stiglo je i za Zlatu Đurković, a ticalo se njenog prenošenja informacija Mikiju Đuričiću posle svađe sa Suzanom Perović.

Zašto prenosiš laži Mikiju pa da pukne od vas dve zlobnice - glasilo je pitanje gledaoca.
Od nas dve zlobnice? Pretpostavljam da se to odnosi na Suzanu i mene. Očigledno niste dobro posmatrali situaciju. Između njih je bio malo zategnutiji odnos, što ja nisam htela njemu da prenesem, jer je bio u jako lošem stanju. Rekla sam mu da je sve ok. Mislim da je to drugarski i fer jer je situacija bila zategnuta. Ja sam to iz najbolje namere uradila, jer je moglo da dođe do većeg kuršlusa. Ako mislite da sam ja nešto zlobno uradila, onda vi, gledaoče, gledate neki drugi program - odgovorila je Zlata.
Zlata je u 90 posto svađa na mojoj strani - prokomentarisao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Samo želim da se zahvalim što nije sve prenela. To je na kraju ispalo dobro. Situacija je bila baš zategnuta, ona je bila potrčko između Mikija i mene. Sinoć nije bio napada, hvala joj što nije prenela - prokomentarisala je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je pogodila baš ta poruka da je sve okej, jer ništa nije okej. Ja sam Suzani sinoć rekao: "Je l' ti vidiš da mi podsećamo na Baneta Čolaka i Zerinu?". Prvi put ja ne znam šta da kažem. Neću da se svađam više, a kad se završi rijaliti videćemo - završio je Miki.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete detaljnije pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!M.P.

#Zadruga 2

'