AKTUELNO

Ovo će sigurno zapamtiti!

Tokom večeri, Miki Đuričić otišao je u hotel ,,Zadruga" gde se nalazio ovonedeljni vođa, David Dragojević. Kako je već poznato, David trenutno ima velikih problema sa svojom majkom, Biljanom Dragojević, zbog koje su se kasnije desili i problemi sa njegovom devojkom, Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Pčelar iz Kupinova osetio je potrebu da očita lekciju Dragojeviću oko cele situacije koja mu se trenutno dešava. Njima je društvo pravio Lazar Jeremić, koji je kao i David, podržao Mikijevu priču.

Taman da je sve istina, a nije, da je čula za Anu, nebitno je. Je l' tebi lepo sa njom? Jesi li srećan? Šta te briga, druže! Ako si ti zaljubljen, sutra sedneš, objasniš mami. Sine, biće sve u redu, samo polako. Kažeš joj da nisi bio srećan sa prethodnom devojkom, ako ti to nisi videla, onda šta ćeš. Sa Anom porazgovaraj, i ja ću popričati sa njom. Nemoj da neko manipuliše sa vama - izjavio je Miki.

David je klimao sve vreme potvrdno glavom, a iako mu nije lako, Miki je uspeo da mu izmami osmeh, u nadi da će uspeti da odljuti svoju dragu, Anu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VRIŠTALA OD PLAČA: Čim je čula šta sve Zorica o njoj zna, Sanja otrčala u pab, nije mogla da dođe sebi! (VIDEO)

Detaljno pogledajte u video - klipu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'