AKTUELNO

Na kraju su završili u kupatilu.

Utorak je dan kada učesnici rijaliti programa "Zadruga 2" uživaju u provodu koji organizuje Veliki šef uz velika imena sa domaće muzičke scene. Ovoga puta, nemaju svi zadrugari priliku da se zabavljaju. To je omogućeno samo ukućanima koji su smešteni na rajskom ostrvu, s obzirom na to da su stanovnici Bele kuće varali u igri koja je bila ranije danas.

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana Perović i Miki Đuričić ignorisali su se gotovo celo veče, zbog čega je ona bila tužna, pa je odlučila da priđe ovom zadrugaru kako bi razgovarali i rešili probleme koji su nastali između njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Nazdravljaj sa Tomom, sa kojim sam ja u svađi! Važno je da si se pomirila sa mnom na dan kupovine. Sa Nadeždom me blatiš, skloni se! Suzana, ne ide nam! Živa bila, nemaš šta više da mi kažeš! Ti i ja smo završili. Srećno ti bilo! Više te neću pomenuti! Idi iz mog života! Ne volim te! Nismo jedno za drugo! - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde pružu ruku! Ti se svađaš, ja se ne svađam! Ja se u ovom rijalitiju nisam smuvala sa tobom da bih opstala, nego zato što te volim! Nemoj da mi se dereš! Zašto si ustao za stolom i počeo da s*reš? - pričala je Suzana Mikiju.

Oni su svoju svađu nastavili u kupatilu, a na kraju rasprave čuli su se poljupci posle čega su Suzana i Miki rekli jedno drugome kako to ne znači da su se pomirili. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

'