AKTUELNO

Pre žurke se posvađala sa Davidom.

Ove noći zadrugari imaju priliku da se odlično zabave i provedu tokom žurke koja se održava svakog utorka na velelepnom imanju u blizini Beograda. Ali, večerašnji provod moguć je samo za odbačene koji žive već nekoliko dana na ostrvu. Ovi ukućani nagrađeni su ludim provodom, pošto su stanovnici Bele kuće varali u igri.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je žurka počela, odbačeni su bili fascinirani živom muzikom, atmosferom i gostima, Ana Korać je večeras provokativnom odevnom kombinacijom mamila uzdahe svih prisutnih i provodila se bez svog izabranika, Davida Dragojevića sa kojim se pred početak žurke posvađala.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je on sedeo zavučen na steni, te mu društvo pravio cimer Lazar Jeremić koji ga je tešio sve vreme, Ana je dizala ruke u ritmu muzike i pokazala koliko uživa u večerašnjem provodu. Koraćeva je uvijala zanosno svojim vrelim telom i nije marila za svog dragog, koji je bio sve vreme tužan.

PROČITAJTE JOŠ: NE MOŽE DA SE POMIRI SA TIM DA NEĆE IĆI NA ŽURKU! Maja se POŽALILA Karađorđu da joj nedostaje provod u kazinu! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video - prilogu u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'