AKTUELNO

Ponovo ga je izgubila!

Miki Đuričić odlučio je da raskine ljubavnu romansu koju je imao sa Suzanom Perović, a kap koja je prelila čašu bio je upaljač. Naime, Suzana je ovaj predmet tražila od Tome Panića što je Mikija žestoko iznerviralo i razočaralo.

Foto: TvPink Printscreen

Đuričić i Panić imali su nedavno žestoku svađu, zbog čega je Miki govorio Suzani da nije lepo što prva komunicira sa Tomom. Međutim, iako je njena velika ljubav sa Mikijem pukla zbog upaljača koji nije imala tada, Suzana izgleda nije naučila lekciju.

Dok su se spremali na Rajskom ostrvu za žurku, Suzana je tražila upaljač od Dragane Mitar i tom prilikom svima dala do znanja da još uvek nema nijedan upaljač u svom vlasništvu. Ova tema pokrenuta je nakon što je Zlata Đurković uzviknula da su joj nestale cigarete.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde vratite, nestale su mi cigarete. Imam samo jednu paklu! Bane, da ti nisi našao danas na stolu? - govorila je Zlata, a onda joj je cigarete našla Suzana koja je zatim tražila od Dragane Mitar da joj vrati njen upaljač.
Dragana, upaljač! Molim te! Gde ti je upaljač? Sedam meseci nemaju upaljač - govorila je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si ga bacila, to samo Isus zna gde je! Jesi, jesi! Evo ga, našla sam! Izvoli. Ej, ja joj dala taj upaljač, poklonio mi Toma - pričala je Dragana Suzani kojoj je dala upaljač.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Suzana Perović

'