AKTUELNO

Perovićka će ostatak večeri provesti u zatvoru.

Suzana Perović se večeras žestoko posvađala sa svojim dečkom Mikijem Đuričićem tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom".

Foto: TvPink Printscreen

Oni su se raspravljali u dvorištu, a pevačica je gađala Đuričića flašama sa vodom zbog čega je reagovalo i obezbeđenje. Ona je u nekoliko navrata pokušala i vizički da nasrne na njega, pa je, pokušavajući da ga šutne, nekoliko puta šutnula sto ispred regaba.

Ti si niko! Ti si jedno g*vno iskompleksirano - urlala je Suzana iz sveg glasa.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da imaš problema s porodicom zbog mene, skloni se od mene, nemoj da praviš budalu od sebe. Nisam pomenuo porodicu u negativnom kontekstu - rekao je Miki.
Nemoj da mi diraš porodicu. U tvoja pogana usta porodicu mi ne uzimaj. Sam treba tu da sediš. Bitniji su je Toma i ekipa nego ja - besnela je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nije uspela da fizički nasrne na Đuričića, iako je to uporno pokušavala jer je obezbeđenje sve vreme bilo pored nje.

Ne zanimaš me u životu više, ne trebaš mi u životu. Lažovčino, sve lažeš od početka rijalitija - poručio joj je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Ti meni ne trebaš bedniče, gubitničine! Ološu jedan gubitnički, umrećeš u rijalitiju. Ja imam ko da me dočeka ko će tebe - besnela je Perovićeva dok ju je obezbeđenje vodilo u zatvor, gde će, kako se čini, provesti ovu noć.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Suzana Perović

'