AKTUELNO

Ovo će ih koštati!

Marko Petrušević Petrući tokom dana razgovarao je sa svojom devojkom Rebekom Popović o njihovom odnosu. Naime, pre samo nekoliko nedelja, Rebeka se uplašila zbog potencijalne trudnoće jer tokom seksualnog čina nisu nosili zaštitu.

Tokom razgovora, Marko je obrazložio Rebeki da je shvatio tek sada zbog čega nije mogla da mu oprosti još od tad i da je razlog njihovog poljuljanog odnosa baš taj čin.

Foto: TvPink Printscreen

Što ti meni ranije nisi rekla da ne možeš da mi oprostiš što sam te napunio dole, kao da sam ti uradio ne znam ni ja šta. Šta sam ja tebe tu povredio, razumem ja tebe da sam te prevario. I kao od tad ne možeš da mi oprostiš. Videlo se da ti ne prijam, a onda kada raskineš sa mnom, onda se raspituješ šta radim tamo. Znaš kako ja napolju živim, samo menjam. Ali sa tobom kad sam bio, sa tobom može i da se priča. Ti si zla, šalim se, nisi zla. Jednostavno, što ne priznaš da te boli k*rac za mene, tebi je samo dosadno u životu. Ti najbolje funkcionišeš kad si sa mnom - izjavio je Petrući.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: DA LI ĆE KRENUTI NJENIM STOPAMA? Rebeka otkrila Vladi da je rođena na isti dan kad i OVA SVETSKA ZVEZDA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'