AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo!

Veliki šef poslao je još jedno pismo na adresu Bele kuće, te su se zadrugari okupili kako bi čuli novo pismo. Ovonedeljni vođa, David Dragojević uzeo je pismo i pročitao ga pred svima. Tokom dana zadrugari su birali najboljeg indijanca i kauboja iz plemena, te su izabrali Mikija Đuričića ispred indijanskog plemena, dok su kauboji glasali za Snežanu Ilić.

Veliki šef nagradio je oba zadrugara specijalnim povlasticama, koje se do sada nisu desile u ovako velikom projektu kao što je ,,Zadruga 2".

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, danas tokom dana ste birali najboljeg indijanca i kauboja. Za najboljeg, indijanci, izabrali ste Mikija. Miki je dobio specijalnu nagradu, nešto što nikad niko nije dobio u "Zadruzi". Miki ti ćeš u narednoj nedelji moći da radiš šta hoćeš, što znači da nećeš imati nikakve obaveze prema Velikom šefu, niti imaš obavezu da učestvuješ u igrama. Sam ćeš odlučiti gde ćeš i šta ćeš. Takođe i Snežana će biti jedini kauboj, koji će moći da se vrati u Belu kuću. Snežana zvanično si postala deo plemena koje se vratilo u kuću - pročitao je David pismo.

Čim je ovo čuo, Miki je od sreće prvo poleteo prema svojoj emotivnoj drugarici Suzani Perović, te je pred svima poljubio u usta sočnim poljupcem.

Foto: TvPink Printscreen

Da se zahvalim Velikom šefu, ja kad znam da mogu, biću na svakom sastanku i igrici - izjavio je Miki.

PROČITAJTE JOŠ: POSLE OVOGA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! SPECIJALNA NEDELJA je gotova, a Veliki šef sada ima VAŽNO OBAVEŠTENJE za oba plemena! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'