separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Petrući FLERTOVAO sa Marijanom, pa je POLJUBIO, a zbog ovog priznanja Rebeki sigurno neće biti prijatno! (VIDEO)


Petrušević gaji osećanja prema Zonjićevoj?


Na rođendanskoj žurki Mikija Đuričića zadrugari su se odlično zabavili uz tamburaše. Ovo slavlje je pomoglo Marijani Zonjić i Marku Petruševiću Petrućiju da se zbliže. Naime, njih dvoje se tokom cele žurke nisu odvajali i sve vreme su igrali zajedno, flertovali i smeškali se jedno drugom. 

Autor: TvPink Printscreen

Marijana je po završetku žurke priznala svojoj rijaliti cimerki Staniji Dobrojević da su njih dvoje igrali i da ju je on u jednom trenutku poljubio, a onda joj priznao da nema hrabrosti da joj priđe kada je trezan. 

Petrući je sve vreme igrao sa mnom. Igrali, igrali i on me poljubi. I ja njega pitam: "Petrući, a što ti meni prilaziš samo kad si pijan", a on meni kaže: "Nemam m*da da ti priđem kad sam trezan". Rebeka za to vreme sve u nas gleda - prepričavala je Marijana Staniji. 

Dobrojevićeva je posavetovala Marijanu da se vrati kod Petrućija i pravu mu društvo, ali je ona to odbila. Zonjićeva je priznala da je Rebeka Popović sve ovo ispratila, a da li će svom dragom napraviti scenu zbog ovoga ostaje da saznamo. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti