AKTUELNO

Krivo joj je što su njeni cimeri preozbiljno shvatili zadatak.

Večeras je u Beloj kući umesto žurke organizovan kviz znanja gde su svoj takmičarski duh pokazali plemena kauboja i indijanaca. U nekoliko navrata došlo je do nesuglasica unutar grupe indijanaca, ali i između oba plemena.

Foto: TvPink Printscreen

Jovani Tomić Matoroj je zasmetalo što među članovima njenog plemena vlada netrpeljivost i sujeta, a isto tako je prekorela sve svoje cimere što su preozbiljno shvatili ovaj zadatak i što jedni drugima prkose. Ona se tokom pauze požalila Zorici Marković i Marku Petruševiću Petrućiju da joj smeta sujeta koja vlada među plemenima.

Od vas dvoje sam najmanje očekivala da ćete da skočite na mene. Danas sam se zbog glupe igre zakačila sa Mikijem i Sanjom, sa ljudima koji su mi najdraži. Kod nas vlada sujeta, ne učestvuje se, uopšte se nije odnosilo na vašu ekipu nego na našu. Iz vaše grupe su preozbiljno shvatili Karađorđe, Ljuba, Sanja i David - pričala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si kao dete! To nije naš problem! Ti si rekla: "preozbiljno ste shvatili". Mi smo preozbiljno ovo shvatili jer smo mi ekipa - odgovorila joj je Zorica.
Ja sam bila toliko nervozna da sam počela da se svađam sa Sanjom. Vi ne znate šta se dešava kod nas. Ja sam danas nervozna zbog sujete u našem kampu. Ja neću da učestvujem u grupi gde će neko reći ja, pa ja. Svi ljudi koje ja Sanja, David, Ljuba i Karađorđe su kompleksi - žalila se Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je istakla da joj smeta što su njena devojka Sanja Stanković, ali i ostali zadrugari koji su joj dragi, preozbiljno shvatila zadatak, pa je besna napustila svoje cimere.

Pročitajte još: VODITELJ PINKA PRIREDIO ZADRUGARIMA IMITACIJU ZA PAMĆENJE: Učesnici plakali od smeha kada je Darko Tanasijević postao Lazar Jeremić! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'