AKTUELNO

Ovaj zadrugar smatra da je Dragojević prototip onoga kako se predstavlja.

Na repertoaru emisije "Pretres nedelje sa Milanom" našlo se i pitanje da li je Branislav Radonić Brendon zaljubljen u Davida Dragojevića.

Voditelj Milan Milošević je ovo pitanje uputio Brendonu, a onda je on osuo žestoku paljbu po svom cimeru i otkrio šta je pravi razlog njihovih nesuglasica.

Foto: TvPink Printscreen

Brendone da li si zaljubljen u Davida? - upitao je voditelj Aleksu.
Ja se ne zajubljujem u muškarce. Ja se ne zaljubljujem u muškarce, a ni u devojke u rijalitiju. On je prototip svega onoga što se predstavlja. On je gramziv za hranom, škrtica. On je iritantan lik za mene. To je poenta celog našeg konflikta. Ne vredi onoliko koliko. Lik koji ne pripada mom sistemu vrednosti sa tim ponašanjem i stavom. Ne poznajem ga lično. Onaj momenat kada je Aleksandru zamenio Anom, on se u mom sistemu vrednosti pogubio. On fejkira, radi sve zarad profita. Nije osoba vredna moje pažnje. O njoj nemam ništa da kažem. Ona pada pod njegovu senku. On misli da je više nego što se predstavlja - rekao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto je Brendon komentarisao i Davidovu nežniju polovinu, Anu Korać i nazvao ih "teletabisima", i zgodna zadrugarka se oglasila povodom ovoga.

Rekla sam da mi je bio zanimljiv kada sam ušla. Više mi nije bio zanimljiv. Neka on mene i Davida samo naziva teletabisima. David mi je rekao da su se čuli preko vajbera, on i Aleksandara, a šta ima protiv Davida, ja to ne znam - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NEODGOVORNA MAJKA! Miljana pobegla sa ljubavnikom i ostavila dete!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'