AKTUELNO

Pokušaće da opravda poverenje Velikog šefa.

Vačeras je najmanju podršku milionske publike dobio Lazar Jeremić, te je odmah nakon duela napusio "Zadrugu 2" i uputio se u studio televizije Pink, gde ga je sačekalo veliko iznenađenje.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je Lazaru da je Veliki šef odlučio da mu pruži još jednu šansu, tako da će se on vratiti u Belu kuću, ali samo ukoliko do srede uspe da ostane neprimećen na luksuznom imanju.

On mora sam da se snađe za hranu, vodu, ali i to gde će spavati, a niko od zadrugara ne sme da ga primeti.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE HTELA DA MU BUDE MAJKA, želela je da abortira! Luna ispričala sve detalje POTRESNE ŽIVOTNE PRIČE Adama Đoganija! (VIDEO)

Jeremić se u "Zadrugu" vratio kroz ekonomski deo dvorišta, te je odmah skočio na krov i tu ostao nekoliko minuta. Zatim je četvoronoške prošao do drugog dela imanja, međutim, nije mogao da pronađe pogdno mesto gde bi ostao neprimetan.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugar će ove noći, ali i narednih dana pokušati da sebi obezbedi najosnovnije što mu je neophodno za život, ali tako da niko od njegovih cimera ne primeti da je on u "Zadruzi". Ukoliko u tome uspe do srede, Lazar će se vratiti u trku za glavnu nagradu.

Kako je izgledao ovaj Jeremićev povratak na imanje pogledajte u narednom snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Lazar Jeremić Jera

'