AKTUELNO

Pevačica je otkrila da između Vlade i Jelene primećuje varnice.

O svakodnevnim dešavanjima u Beloj kući je u večerašnjem intervjuu sa Ognjenom Amidžićem pričala i Zorica Marković, stara rijaliti ukućanka, koja je otkrila sve o svojim cimerima i bez dlake prokomentarisala situacije u rijalitiju.

Vrlo čudna skupina, ali što se ovde laže. Marko se uz Lunu prišljamčio. Ona devojka je iskrena, misli da je to ljubav. On je proračunat. Marijana, Maja ustanu kao da su završile filološki fakultet. Brendon me kvalitetno iritira, dečko je inteligntan. Žao mi je male Dorotee, ušla je kao damica - prokomentarisala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Zoricu je voditelj upitao kako se provela na rođendanskoj žurki Lune Đogani, s obzirom na to da je sve bilo gala pripremljeno.

Svi smo se uživeli u tu priču ljubavnog trougla. Ja sam bila zbunjena, Sloba i Kija čitaju čestitke. Kija je bila damica. Ovo je sada za rođendan bilo natrpano sve. To se meni ne dopada. Oni moraju da pobede Kijin rođendan, pa je onda stigao mikrofon. Kija peva, pa sad i ona. Još uvek neko rivalstvo. Isuviše mi je to bilo marketinški. Ne volim kad se ljudi takmiče. Najsmešnije mi je kada čitaju čestitke i kada piše "Pozdrav iz Smedereva, Šapca" i sve to piše istim rukopisom - dodala je Markovićeva, a onda dala svoj komentar o Staniji Dobrojević:
Vrti ova dva mamlaza, Pavla i Baneta oko malog prsta. Ona nikad nije zaljubljena, drugo je kad je napolju.

Foto: TvPink Printscreen

Za sam kraj, pevačica je otkrila da li su se pojavile nove simpatije među zadrugarima, kao i to među kojima od njih će izbiti dublja rasprava.

Mislim da se Jeleni Krunić sviđa Vlada. Ona to vešto krije. Nema više one histerije. Ona je nežnija. Počela je lepše da se oblači, odjednom je drugačija. Što se tiče sukoba nastaviće se to oko Matore, Jelene i Ša. Ne slaže mi se sadržaj pisma. Meni je Jelena rekla kao da piše: "Da li ima iskri u tvojim očima", a onda je Ša ljut na sve. Nisu mi tu čista posla. Ja tu ništa ne razumem, Dragana vara muža, on vara nju. Činjenica je da je to pismo Dragana napisala - rekla je za kraj Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: DA MI JE SAMO DAO SIGNAL... Matora ne može da se pomiri sa činjenicom da ju je Ša SLAGAO, pa priznala: Postoji razlog zbog kojeg mi to nije rekao! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'