AKTUELNO

Zažalio što je ušao kao zauzet momak?

Pinkova zvezda Aleksa Savić privukao je veliku pažnju javnosti svojom kulturom, vaspitanjem, ali i vernošću koju je pokazao prema svojoj devojci Mini, koju nikada nije ni pomislio da prevari pred kamerama najgledanijeg rijalitija na ovim prostirima "Zadruga 2".

Međtuim, ove večeri, Aleksa je u razgovoru sa Borom Santanom, Minom Vrbaški i Milanom Petkovićem priznao da je možda bila loša ideja što je u Belu kuću ušao kao zauzet dečko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RASPLAMSALE SE STRASTI NAOČIGLED SVIH! Sanja i Matora zavodljivo plesale, a onda je plavuša uhvatila Jovanu za zadnjicu! (VIDEO)

U suštini ljubavne veze "voze". Znaš koliko bih ja bio ovde upečatljiviji, više bih se isticao da sam ušao u neku vezu. Znaš koliko imaš više pitanja, više bi se pričalo. Ja ne bih moju devojku prevario u životu. Da imam devojku ovde, da nemam devojku spolja, odmah bi krenule priče priče, pitanja. Konstatno si u priči. Gledaj "Pitanja novinara" uvek su pitanja za parove - rekao je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

Bora ga je uveravao da se on baš zbog toga što nije prevario svoju devojku ističe i odvaja od ostalih, te da je upravo to razlog što je publici izuzetno simpatičan.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Aleksa Savić

'