AKTUELNO

Setila se njihove svađe od pre godinu dana.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom od klipova zadrugari su videli kako Nenad Aleksić Ša ogovara sa Minom Vrbaški i Zoricom Marković, Jelenu Krunić. Mina je tada rekla kako je Krunićeva u svađi sama sa sobom, pa tek onda sa ostalima.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bilo kada smo se posvađali Jeca i ja. Ne znam šta bih rekao. Nismo pričali četiri, pet dana... Imam protiv Jelene samo ono kada me je udarala kosom. Mesec dana me je udarala kosom, meni to smeta i to veče smo se posvađali. Nismo pričali, ali smo se izmirili - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Bitno je da je Mina pronađena. Sram te bilo! - govorila je Jelena Mini, pa je komentarisala Nenada: Ja tvrdim da je Ša osoba sa kojom sam se ja najviše puta posvađala u rijalitiju. Problem nije bila kosa, nego prepucavanje - izjavila je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je tokom ove rasprave sa Ša počela da plače nakon što je rekla da su njih dvoje imali jednu veliku svađu prošle godine u spoljnjem svetu zbog objave na društvenoj mreži Instagram.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jelena Krunić

#Mina Vrbaški

#Nenad Aleksić Ša

'