AKTUELNO

Sad je sve otkriveno!

Novo suđenje je započelo u Beloj kući. Na redu je slučaj između Zorica Marković i Zlate Đurković, koja je optužena zbog krađe cigareta.

Sudija Rada Vasić dala je uvodnu reč Zorici i Zlati, koje su iznele svoju odbranu.

Foto: TvPink Printscreen

Smatram da je Zlata imala vremena, pre nego što je počela emisija "Pitanja gladalaca" da prijavi višak cigareta, mogla je da podigne dva prsta, ali ona to nije uradila. Meni je ličilo sinoć da se to malo otkrije, ja nisam znala za taj višak cigareta. Ja ne znam da li ste vi znali, ali iako nisam bila na spisku za budžete, ja sam dala novac, Vlada je naknadno kupio. Znači, Vladimir je veći deo novca ostavio za cigarete, on nije mogao da kupi za sebe toliko koliko ima. Kupio je od svačijih para, pa čak indirektno i mojih - izjavila je Zorica.

Zadrugari su ušli u žestoko u sukob, Miki Đuričić, Bane Čolak, Zlata i Zorica naišli su na nesuglasice zbog marki cigareta koje su im podeljene.

Foto: TvPink Printscreen

Časni sude, ja ništa nisam ukrala, htela sam da ispadnem fer i korektna, kad god to probam ovde, ispadnem budala. Ja Zoricu poštujem i sa njom imam ozbiljne planove za budućnost. Ja ni za šta nisam kriva, ja sam htela sve najbolje. Evo, duša me boli, i ako vi tako mislite o meni, neka vam je na čast, ako mi ne bude dobro i pozovem kardiologa, znajte da je to zbog vas. Meni je totalno ukaljan obraz i osećam se neprijatno. Ako mislite tako, neka me Bog kazni sad. Meni je najviše zbog toga što sam razočarala ljude do kojih mi je najviše stalo - bila je ironična Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

Jao, džukelo, džukelo jedna - šapnuo je Miki Zlati dok se ona izjašnjavala.
E, sad ćemo da vidimo put tih cigareta. Ja sam došla da uzmem svoje cigare, jer uvek stoje moje ime pored cigara koje su moje. Kada je stigao paket, ja sam dobila ono što nisam naručila. Ovo je samo zloba između trafikanata cigara! Ja sam uzela i zamenila kutiju, kada sam čula da je neko dobio moje cigare - izjavila je Ljuba Pantović.

Foto: TvPink Printscreen

Ja hoću da podignem novu tužbu protiv Vlade, a što se tiče Zlate, nije kriva - izjavila je Markovićka.

Na kraju svedočenja, sudija Rada ustala je i tražila mišljenje ostalih zadrugara kao porota, koji su odlučili da Zlata nije kriva.

PROČITAJTE JOŠ: NAKON KRUNIĆEVE, PREŠAO NA NJIH DVE! Vladimir opleo po Sanji i Matoroj, evo kako vidi NJIHOVU VEZU! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'