AKTUELNO

Postalo je napeto!

Prvo suđenje započelo je žustrim sukobom tužilje Stanije Dobrojević i tužene Ljube Pantović zbog, kako je navela Rumljanka, ljubomore od strane Pantovićeve prema njoj.

Nakon uvodne reči Stanije i Ljube, ostali zadrugari u vidu porote ustajali su jedno po jedno i iznosili mišljenje. Prvi je ustao Lepi Mića koji je više stao na stranu svoje prijateljice Stanije.

Foto: TvPink Printscreen

Da li Ljuba ljubomorna na Stanijinu popularnost? Da! Da li Ljuba misli da je Stanija dobar čovek? Ne! Ja kažem moje mišljenje. Njih dve očigledno imaju probleme od davnina zbog nečega što su jedna drugoj rekle. Samo ću reći da Ljuba ne bi trebalo da proziva Staniju čime se ona bavi, niti treba da je zanima to. A poređenje sa tobom ne treba da zanima Staniju - izjavio je Lepi Mića.
Mene samo interesuje zbog čega bi volela da se Aleksandra vrati u "Zadrugu" - upitala je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

Ja uopšte ne želim da se Aleksandra vrati, niti imam želju. Ali kada razmišljam o celoj toj priči, ja bih tražila još jednu šansu da se vratim - izjavila je Stanija, te je izazvala burnu reakciju zadrugara, koji su u glas počeli da viču na nju.
Iznela bih par činjenica koje su mi jako dobro poznate. Broj pratilaca se i te kako kupuje, tako da to nije ništa sporno.To je jednostavna matematika, sa tim sam i te kako upoznata. Vokabular Stanije se nije promenio još od kada se pojavila, to je samo vid da je njen PR loš - izjavila je Jelena Krunić.

Foto: TvPink Printscreen

Vi živite u nekom vremenu i prostoru koje ni ne postoji, u nekom nerealnom vremenu. Ovo suđenje nema veze ni sa Instagramom, ni sa ljubomorom, obe žene izgledaju lepo i uspešne su, svaka na svoj način. Verujem i ovoj devojci da je završila ekonomiju, a opet je došla u rijaliti, jer je najbolja zarada ovde. Ja sam rekla, ona se igra, ali jeftino, stalno ponavljaš isto - obrazložila je Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO OD NJEGA! Nakon što se Luna našalila sa Markom, ovim gestom ju je oduševio! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'