AKTUELNO

Trojac ponovo obelodanjen!

Savo Perović ustao je kako bi prokomentarisao odnos između Lune Đogani i Marka Miljkovića, ali i netrpeljivosti koju su gledaoci videli između njih dvojice.

Savo se prvo osvrnuo na svađu u kojoj je prvi put podržao Lunu da nakon svega porazgovara sa Miljkovićem, budući da je do tada nije u tome podržavao.

Foto: TvPink Printscreen

Bio sam neutralan, bio sam u fazonu da radi šta hoće. Što se tiče te situacije, u momentu kad su došle Jelena i Zerina, ja sam isto rekao neka ide, ako hoće. Nije se promenio moj boravak u "ZadruzI", nego su se stvari prosto nametnule tako. Postavio sam se onako kako sam mislio da treba. Ja sam sa Lunom prolazio sve njene faze. Osudio sam Marka zbog nepoštovanje žena i to sam rekao Luni, smatram da mu nije trebao, ali s ozbirom na to da je on i te kako smiren, mogao je i to da iskulira. On i ja smo i raspravili. Ja sam jedini rekao da je njihov problem samo u komunikaciji, nikada nisam rekao da je loš izbor  - izjavio je Savo.

Foto: TvPink Printscreen

Za svaki njegov postupak, on je bio upućen istog trenutka. Mogu samo da prokomentarišem da je glupost da se mi ne podnosimo. Sa moje strane je skroz iskreno, jer ja sam govorio u početku rijalitija da se ne slažem sa Savinim nekim potezima. Ako budem čuo da joj je rekao pogrešno, ja ću to rešiti kako znam - ubacio se Marko.

Potom je Milan upitao Savu da li je po njegovom mišljenju, Miljković pravi muškarac za njegovu prijateljicu.

Da, iz prostog razloga, jer je Marko našao odličnu žicu da je smiri, gde ona sazreva onako kako treba - bio je jasan Savo.

Lepi Mića ustao je i obelodanio da između Save i Marka postoji animozitet, ali i da Perović gaji veće emocije od prijateljstva.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvojica se ne podnose. Savo gaji jače emocije prema Luni od prijateljstva. Manje od ljubavi, ali više od prijateljstva - izjavio je Mića.
Ja sam se sa Markom i posvađao zbog ovakvih situacija. Ja ne znam zašto Savo ima potrebu da veliča Miljkovića. On ne želi ništa da kaže Marku, zato što se plaši da se ne posvađa sa Lunom sutradan. Ja nemam problem da se posvađam sa nekim, ako ja imam neki svoj stav. Ti si pevač, sine, imaš svoj stav, niti ničiji potrčko. - dodao je Toma Panić.

PROČITAJTE JOŠ: GLEDAM GA POGLEDOM ZMIJE OTROVNICE: Vladimir izabrao potrčke i omiljenog, pa nastao haos! Zerina mu ovo neće oprostiti! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'