AKTUELNO

Uživa u ljubavi sa Miljkovićem.

Iza Lune Đogani je turbulentna nedelja, s obzirom na to da je njena veza sa Markom Miljkovićem bila na kratko prekinuta. Nakon što je Marko raskinuo vezu sa njom, Luna je plakala i bacala sve što joj je došlo pod ruku.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Luna i Marko su uspeli da reše svoje probleme i nastave dalje sa svojom romansom. Luna je o svim dešavanjima pričala večeras sa voditeljem Ognjenom Amidžićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada kada bi me neko pitao koji je razlog svemu, ne bih znala šta da mu odgovorim. To su neke sitnice bile, ja sam se istripovala... I tako. Nema problema, mi smo srećni kada smo zajedno i to je najbitnije. Ja sam videla da oboje patimo. Mi se volimo i zašto bi se kulirali zbog sitnica? Ja sam poslušala svoje srce i prišla, pričali smo i sada je sve okej - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

On je muškarac koji manje priča, a pokazuje više. Ne želim da mi ova veza bude cirkus i ne želim da se stresiram, nemam zbog čega. On je čovek sa kojim retko kada možeš da imaš problem, on je toliko jednostavan. Legao mi je. U prošloj vezi nisam mogla da budem ono što jesam. Ovde nema ljubomore i tih nekih stvari koje su mene mučile - dodala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Luna Đogani

'