AKTUELNO

Rumljanka pokušala ponovo da ih demantuje!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Zorica Marković, nakon što je Zerina Hećo odbila da odgovori na njeno pitanje, morala da preusmeri svoje interesovanje prema Rebeki Popović. Kako je već poznato, Stanija Dobrojević i Popovićeva svojevremeno su imale istog dečka, izvesnog Luku iz Novog Sada. Zorica je upitala Rebeku da otkrije detalje o tome šta joj je Luka govorio o Dobrojevićevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam danas i sa Markom, i sa Petrućijem pričala na tu temu. Vođena pričom da neko od sebe ovde želi da napravi žrtvu, ja sam u njenom izlaganju, gde je ona iznela da sam ja kres kombinacija. Ja sam se uvredila zbog toga što me je vređala. Ja se ne služim se takvim stvarima. Ona je bila napolju, možda ima dogovor sa njim. Ona se ponosi tim dečkom, za mene to nije priča i sramota me je toga i to je to, završena priča - vikala je Rebeka.
Onda lažeš, ne znaš ništa. meni si rekla sledeće: "Da se bojiš da će taj Luka ući ovde" - odbrusila joj je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je bila spomenuta, Stanija je ustala i ponovo ispričala da je pre vraćanja u Belu kuću stupila u kontakt sa Lukom i prenela šta joj je poručio.

Ja kad sam bila napolju zvala sam tog dečka i on mi je rekao da uđem i demantujem tu priču, i da kažem da su njih dvoje bili samo kr*s kombinacija i sad je nastao problem kad sam to rekla - izjavila je Stanija.

PROČITAJTE JOŠ: Posle svađe sa Draganom, Stanija utehu pronašla u ovom zadrugaru, on joj priznao: IMAM ŽELJU DA TE ZAGRLIM! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'