AKTUELNO

Zbog nje su se udaljili.

Milan Milošević večeras ukućanima "Zadruge 2" čita pitanja koja su postavljali gledaoci, a na koja zadrugari moraju iskreno da odgovore.

Od kada se vratio u Belu kuću, Marko Stolić se udaljio od Alekse Savića, a za kraj njihovog prijateljstva okrivio je Minu Vrbaški. Jendo od pitanja koj je upućeno Stoliću odnosilo se na njegovo mišljenje o Mini, kao i na njegov trenutni odnos sa Aleksom.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao si za Minu kako nebitna osoba neće pokvariti tvoje i Aleksino druženje? Da li si siguran da je nebitna kad te je tako lako sklonila iz njegovog društva? - glasilo je pitanje.
Ovde mu je bitna. Zabolelo me je što mi nije dao da spavam pored njega zbog Mine. Moje i njegovo prijateljstvo je jako i mislim da nijedna devojka ne može da ga uništi. Aleksa nije onaj koji je spolja. On je zaljubljen u svoju devojku, ali sam ubeđen da je Mina zaljubljena u njega. Zato je ona i bila ljubomorna na Višnju - odgovorio je Stolić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAVUČENI NA 'ZABRANJENU LJUBAV': Zadrugari ni ove večeri ne propuštaju njihovu omiljenu seriju! (VIDEO)

Mina ne utiče na mene. Ja nisam hteo da kvarim odnos sa Stolićem jer smo se ovde svađali zbog nebitnih stvari. Meni ne prijaju ljudi sa kojima se Stolić ovde druži. Ja mislim da smo Mina i ja dokazali da smo pravi drugari, ne zanimaju me takva spajanja. Ne vidim ni sa Minine strane takve emocije - rekao je Aleksa.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'