AKTUELNO

Događaji sa žurke će se još dugo prepričavati!

Tokom obavljanja drugog radnog zadatka koji je Veliki šef zadao stanarima Bele kuće, zadrugari su nastavili da komentarišu događaje sa nezaboravne žurke od prethodne noći.

Potresna svađa između Zerine Hećo i Vladimira Todorovića bila je tema za stolom. Ljuba Pantović, koja je bila svedok celog događaja, odgovorila je Mariji Kulić koju je interesovalo šta se desilo.

Foto: TvPink Printscreen

Bili smo Mina i ja, ono je stvarno prešlo sve mere. Ono je žalosno! Moje mišljenje je da treba da ide odavde - ispričala je Ljuba.
Šta je žalosno? Što ne može da podnese što neko neće da bude sa njom - odbrusila je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ono bilo jezivo, sama scena je bila jeziva - dodala je Pantovićeva.

Kako je Bane Čolak bio sa Zerinom u vezi, imao je posebnu molbu za cimere, ali u toku svog izlaganja imao je i oštar epitet za Vladu.

Molim vas da ne pričate o tome, da ja ne bih počeo da pričam neke stvari, posle treba da objašnjavam. Ja ne mogu da držim jezik za zubima. Ako me poštujete, nećete pričati o njoj. Sad je Vlada monstrum - izjavio je Čolak.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ne može Vlada da ispadne monstrum. Ti si ispao budaletina - ponizila ga Ljuba.

Da podsetimo, Zerina je tokom žurke doživela veliki emotivni šok, nakon što se žestoko posvađala sa njenim dečkom, Vladom. Nakon svađe, Zerina je pala na zemlju i počela da zapomaže, te je obezbeđenje moralo da je smiri i odvede u izolaciju da spava.

PROČITAJTE JOŠ: DABOGDA ME SANJAO: Miki povukao Suzanu u krevet, a onda ga proklela ljubavnom kletvom! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'