AKTUELNO

Želela je da ih upozori.

Tokom večerašnje žurke Ana Korać i David Dragojević se nisu odvajali. Oni su se neprestano ljubili i mazili, grlili i igrali pripijeni jedno uz drugo.

Kada je žurka bila na svom vrhuncu, oni su odlučili da odu u garderober i tamo nastave da razmenjuju nežnosti, međutim, ni to im nije bilo dovoljno, pa su odmah želeli da produže do kupatila u dvorištu kako bi vodili ljubav.

Foto: Rijaliti Zadruga

Međutim na putu do mesta gde redovno imaju s*ksualne odnose, presekla ih je Marija Kulić koja je imala nekoliko saveta za njih dvoje.

Dva sata se samo gledate u oči. Kad biste napolju izašli u diskoteku vi biste se tako tri sata gledali u oči - pitala je Marija.

Foto: Rijaliti Zadruga

Drugačije je napolju, ovde me niko ne interesuje. Ovde sam sa stokom i onda da nešto gledam, rekli bi "Aha vidi, gleda". Znaš kako me boli k*rac - konstatovao je David.

Međutim, Kulićeva se tu nije zaustavila, pa je nastavila da ispituje zadrugara, a njemu ova konverzacija očigledno nije prijala.

Ja sam provalila to da se ti bojiš komentara. Što ne kockaš više? Ranije si kockao - rekla je ona.

Foto: Rijaliti Zadruga

Kockao sam, jeli smo i posle sam otišao za šank - pravdao se David.

Foto: Rijaliti Zadruga

Šta da radi? Ne valja kad je sa mnom, ne valja kad nije - branila je Ana svog dečka.
Ne kažem da ne valja, nego je preterano, samo jedno u drugo gledate - navela je Marija.

Foto: Rijaliti Zadruga

David i Ana su je uveravali da neverovatno prijaju jedeno drugom i da im je prelepo kada su zajedno, te da zbog toga ni ne žele da se razdvajaju.

Za dvadeset dana ćete dosaditi jedno drugom - rekla je Marija.
Nema šanse - tvrdila je Koraćeva.
Ja nikad ovako nisam bio zaljubljen u životu, ovako nikad! Ja sam jednu dugu vezu imao pre... Jednu drugu vezu od tri i po godine, ništa više - naveo je Dragojević.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: ZBRISALI SA ŽURKE, PA SE SAKRILI U GARDEROBER: Ana i David razmenjivali nežnosti daleko od svih zadrugara! (FOTO)

Opasan si folirant - zaključila je Marija Kulić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Marija Kulić

'