AKTUELNO

Nije joj stalo do njega!

Kao i svakog ponedeljka, emisija ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" uzburkaće Belu kuću. Kako je protekla nedelja puna burnih događaja, stanari velelepnog imanje imaće što šta da objasne.

Sledeća zadrugarka koja je dobila pitanje od voditelja Milana je Stanija Dobrojević. Naime, Stanija je objasnila zbog čega je stavila tačku na komunikaciju sa njenim bivšim prijateljem, Banetom Čolakom, ali i njegov gest kada joj je napravio uštipak u obliku srca.

Foto: TvPink Printscreen

Da, jesam matora za njega, ja sam od njega deset godina starija. Sve te nazive, kineska Kim Kardašijan, da sam ja bitna riba sa milion pratilaca na Instagramu, tako komentarišu ljudi koji me ne vole i to je u redu. Ali ako smo dobri, takve stvari se ne izgovaraju! Meni to nije sprdnja, meni to nije šala, zbog toga sam i prekinula svaki vid komunikacije sa njim. I sad može da ponavlja takve stvari do sutra, mene to više ne pogađa. Od njega nisam uzela uštipak u obliku srca, ponudila sam ih zadrugarkama, čak nisam ni primetila da je napravljen u obliku srca - izjavila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo, ja i u spoljnom svetu ne volim da se družim sa osobama koji potenciraju da su oni neko i nešto. Mislio sam da je time kad je Stanija komentarisala, shvatio sam da bi volela da ima svoj sopstveni rijaliti, pa sam joj ja dobacio da je kineska Kim Kardašijan. Po čemu je njen život zanimljiv da bi se snimao? Ne volim ljude koji sebe uzdišu - odgovorio je Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MOGLI SMO DA BUDEMO PRIJATELJI NAPOLJU: Marko i Toma definitivno stavili TAČKU na PRIJATELJSTVO, a sve zbog LUNE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'