AKTUELNO

Zlata je ubeđena da je Vrbaški krivo jer ona nije na njenom mestu.

Tokom današnje raspodele nedeljnog budžeta došlo je do rasprave među zadrugarima zbog načina na koji je Zlata Đurković podelila novac. Naime, Mina Vrbaški smatra da joj Višnja Petrović, izbačena zadrugarka, nije postavila uslov da dodeli najveći budžet za tri zadrugara, već za jednog i to za Lepog Miću.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je otišla besna sa sastanka, a Zlata smatra da je pravi razlog njene ljutnje upravo zato što ona nije izabrana za vođu, a ne pevačicin način raspodele novca.

Ona (Mina) je u problemu zato što je njena majka u ozbiljnom problemu sa Višnjinom majkom. Dopisivale su se na Instagramu i u ozbiljnoj su svađi. Sad mi se čini da je Mini krivo što nju nije izabrala - pričala je Zlata Radi i Zorici.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Da li su Zlatine sumnje tačne da Višnja nije izabrala Minu za vođu upravo zato što su majke ove dve zadrugrke zaratile na društvenim mrežama, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: MI NE MOŽEMO DA FUNKCIONIŠEMO: Miki definitivno stavio tačku na odnos sa Suzanom, ona POVIJENE GLAVE OTIŠLA od njega! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'