AKTUELNO

Priznala je da je njen otac uvek bio hladan.

Rebeka Popović i Marko Stolić su tokom današnjeg popodneva poveli ozbiljan razgovor o svojim porodicama. Naime, zadrugarka je priznala svom cimeru kakve je probleme imala sa roditeljima, jer su se i jedno i drugo dva puta venčavali.

Stolića je zanimalo kakav odnos Rebeka ima sa decom svojih roditelja, o čemu mu je Popovićeva vrlo otvoreno pričala, a onda se osvrnula i na to kakav je otac bio prema njoj.

Tvoj ćale je imao dva braka, sa tvojom mamom i sa tom ženom i tvoja mama je imala dva isto - upitao je Marko Rebeku, a ona mu je to potvrdila, a potom mu ispričala sa kakvim problemima se susretala:

Foto: TvPink Printscreen

Velika razlika je između mene i mog brata. Sa mamine strane imam sestru, ona je 13 godina starija od mene. Ona mi šalje stvari, pisala mi je za Novu godinu. Ja sa sestrom imam top odnos. Sa tatine strane imam tetku, ona nema deca. Ceo život su mi tetka i teča davali stvari. Više mi je davala ta baba sa tatine strane. Baba i tetka su me više odgajile neko mama i tata. Uvek su bili u poslu i gledali samo sebe i takav im je bio i brak... Ona je baš dosta mlađa od mog ćaleta, nekih 20 godina. Meni ove priče nisu ništa u odnosu na ono što ja imam kući. Svaki put kada sam htela da preduzmem neki korak, ja sam imala taj nedostatak samopouzdanja. Ja svojima nikad nisam bila dovoljno dobra - priznala je Rebeka, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BILA JE PRIMORANA DA SE ISELI IZ ZAJEDNIČKOG STANA? Nakon strašnih pretnji koje je dobijala oglasila se Šaova žena Ivana Aleksić! (FOTO)

Moj tata je uvek bio hladan.  Ja sam uvek imala osećaj da moji vole više moju sestru nego mene. Tata me nikad nije udario u životu, a nekoliko puta sam videla da je mog brata podigao sa zemlje. Tata nikad nije bio prisutan u mom životu i ne zna mnogo toga o mom životu, na primer šta ja volim - pričala je Rebeka sa knedlom u grlu dok ju je Stolić pažljivo slušao.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'