AKTUELNO

Dok je trajalo njihovo izlaganje u Beloj kući se osetila velika tenzija.

Između Branislava Radonića Brendona, Marka Petruševića Petrućija i Alekse Savića danima unazad vlada velika netrpeljivost, a večerašnja emisija "Pitanja novinara" je dovela do još jedne rasprave.

Naime, njih trojica su dobili pitanje da prokomentarišu koji je to nerešiv problem među njima koji konstantno dovodi do njihovih svađa.

Foto: TvPink Printscreen

Ja njih ignorišem, ne vidim ih uopšte. Trenutno je primirje među nama i nadam se da će tako i ostati, jer ja ih izbegavam, kao i većinu ljudi u ovoj kući - prokomentarisao je Brendon.
Ja sam se sklanjao od njega baš iz tog razloga da ne bi dolazilo do sukoba. Konstantno kada pričamo, ima neke svoje doskočice glupe. Ja gledam da se distanciram od njega, ne prija mi njegova energija, faca, glava - ispričao je Aleksa.

Foto: TvPink Printscreen

Bio je zaljubljen u mene, sada je zaljubljen u Davida. Bio je ljubomoran. Stalno me je pipkao po ruci, pa me je onda masirao, a onda kada sam video da mu smeta moj seksualni odnos sa Rebekom, shvatio sam da je ljubomoran - dodao je Petrući.

Petruševićev odgovor je iznervirao Brendona koji je odmah odlučio da mu uzvrati provokacijama, te je ponovo nastala rasprava među njima. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti, ali srećom nije bilo potrebe za njihovom intervencijom.

Nemojte preko mene da dolazite do izražaja. Sklonite se od mene. Nemojte da me razvlačite po sobi kao hijene. Vašim vulgarnostima i glupostima definitivno ne radite ništa. Ja sam rijaliti zvezda, pokušajte da egzistirate bez mene. Voleo bih da mi se više ne obraćaju - pričao je Brendon, dok su se Aleksa i Petrući smeškali njegovom izlaganju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IPAK JE LAGALA: Pink.rs u posedu prepiske koja DOKAZUJE da je Zerina ABORTIRALA Čolakovo dete! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'