AKTUELNO

Argumenti svih ukućana su bili veoma raznoliki.

Veliki šef je pismom obavestio zadrugare da moraju da izaberu najbolju osobu među njima. Svi su mislili da će lako izabrati, ali kada je trebalo da izgovore ime, mnogi su se zamislili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi su pojedinačno ustajali i birali omiljenog zadrugara. Na samom početku komentarisanja izdvojila su se imena Lepog Miće, Jovane Tomić Matore, Sava Perovića, ali i Alekse Savića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Konkretno, za mene je to Aleksa - rekao je Savo Perović, pa je zadrugarka Sanja Stanković izdvojila njenu devojku Jovanu Tomić Matoru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Savo Perović je ta osoba - rekla je Ljuba Pantović.

Bane Čolak je izdvojio Lazara Čolića Zolu. Marija Kulić je za najbolju osobu izabrala Maju Marinković, ali je pohvalila i Savu Perovića. Njena ćerka je ipak imala malo drugačije mišljenje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Biram Mariju Kulić, iako nema sjajno mišljenje o meni - rekao je Lazar, a onda je dobio pohvalu od svoje buduće tašte koja je ispraćena aplauzom.

Zorica Marković je detaljnije iznela lepo mišljenje o svom prijatelju Lepom Mići, ali je pored njega spomenula i Suzanu Perović i Miljanu Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Niko nema bolju dušu od Miljane Kulić - priznala je ona na kraju svog izlaganja, a od Miljane je dobila poljubac u znak zahvalnosti.

Rada Vasić je svoje izlaganje završila u suzama. Naime, ona se zahvalila se svim zadrugarima koji su bili tu za nju tokom takmičenja, a pogotovo je imala reči hvale Lepog Miću i Zoricu Marković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi me razumete, hvala vam svima. Dosta vas me štiti. Izvinite ako vas vređam nekada. Sve vas volim i poštujem. Mića i Zorica su najbolji. Nikada nisam čula jednu lošu reč od njih - prokomentarisala je Rada Vasić sa suzama u očima.

Pri samom kraju sastanka, Stanija Dobrojević je izdvojila Miljanu Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi ljudi u kući sa kojima se družim su okej. Ja bih rekla da je to Miljana Kulić - prokomentarisala je Stanija.
Ja sam vas vređao, izgovarao ružne reči, ali nikada prvi nisam započeo. Ova bagra mi nije dala jedan keks pre neko veče. Ti si jedno zlo ljudsko - vikao je Mića, pa ušao u verbalni sukob sa Snežanom Ilić.
Ti si bagra bre! Ti se meni gadiš - uzvratila je Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

'