AKTUELNO

Petrućiju se ovo neće svideti.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Igru je otvorila Stanija Dobrijević koja je pitala Marka Stolića da li se nešto desilo između njega i Rebeke Popović posle ovonedeljne žurke.

Foto: TvPink Printscreen

Ja i Rebeka se nismo pipkali. Ja sam iz zaj*bancije rekao da mi se nešto dopada. Čak i da nije sa Petrućijem, meni se ovakav tip devojke ne sviđa - rekao je Stolić.

Foto: TvPink Printscreen

U utorak posle žurke kada smo svi bili u sobi. Petrući je popio i ustao iz kreveta, a zamolila sam Stolića da ga odvede do kupatila. On je na to prišao meni i počeo da me pipka i grli. Rekla sam mu da to ne radi, a on je nastavio ponovo, pokušao je da zavuče ruke ispod jorgana - objasnila je Rebeka.

Stolić je nastavio da tvrdi da nikakvog pipkanja nije bilo, već da je Rebeka ovo iznela zato što ju je optužio da tokom rođendanske proslave Snežane Ilić pojela previše torte.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Dok su se ostali veselili, Luna i Marko se osamili ispod jorgana! Iskrali se sa rođendana, pa u hotelu radili OVO! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'