AKTUELNO

Odlučio da joj se obrati.

Nakon emotivnog pada Zerine Hećo, koja nije mogla da se obuzda, te je skočila na sto i počela da iznosi stavove o svakom zadrugaru, urlajući na sav glas, stanari Bele kuće ispoštovali su pismo Velikog šefa i održali porodični sastanak.

Tema sastanka su međuljudski odnosi, ali i mandat ovonedeljnog vođe, Lune Đogani, koji će kroz nekoliko dana isteći.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Luninog mandata bilo je sve okej, samo što se tiče budžeta, trebalo je da bude malo više, ali dobro - rekao je Pavle Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče odnosa, oni se rešavaju u trenutku problema. Niko ne treba da čeka ovaj sastanak da bi rešio problem. Ja nisam imala sukob ni sa kim, a i svaki sukob koji sam imala je bio bezveze. Ja bih ovde došla i sledeće sezone da živim ovde. Mene ništa ne dotiče, gledam sve i svašta - izjavila je Marija Kulić.

Tokom sastanka stanari Bele kuće su generalno imali slično mišljenje kada je u pitanju mandat Lune Đogani, te su istakli da nisu imali zamerke ne njeno vođstvo.

Foto: TvPink Printscreen

Još jednom ću kratko reći vezano za Staniju, kada je bio Milan Milošević. Ja sam se njoj izvinio. Meni je bitno da me ona razume. Što se tiče druge sitaucije koja je vezana za ovo sve što se ovde dešava. Mislim da će mnogi od vas, kada budete izašli, me nazvati, jer ste me pogrešno napali za razliku od nje (Zerine) koja je ovde mnogo krala i lagala. Ja sam ovde radio sve transparentno. Ne postoji nijedan klip gde sam ja rekao nešto za njega (Vladu) ili bilo šta ružno, čovek je gospodin. Samo bih rekao još da su odnosi strašni i da će tek do kraja biti pakleno - izjavio je Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Zerina napravila POTPUNI HAOS na PORODIČNOM SASTANKU! Kad su spomenuli njeno ime, doletela je i počela da URLA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'