AKTUELNO

Ovome se nikome nije nadao!

U toku porodičnog sastanka, Zerina Hećo doživela je emotivni kolaps, pa je skočila na sto i išla od zadrugara do zadrugara i iznosila svoje mišljenje o njima, urlajući na sav glas.

Foto: TvPink Printscreen

Borivoje, ja sam tebe poštovala, ti si folirant! Ja sam tebi verovala, a ti si prenosio lažne informcija. Ljubo, ti si folirant jer si razgovarala sa Stanijom! Matora, imaš problem sa Sanjom? U pravu si, ja nisam folirant, protiv nje nemam ništa - urlala je Zerina, a potom nastavila dalje:

Foto: TvPink Printscreen

A i ti si tu, Vladimire! Tebe ću da preskočim! Zdravo! Brendone, ti si klasičan rijaliti igrač na lekovima! Kao bumbar si postao! Aleksa ti si divan, ti ideš ispravnim i pravilnim putem, svaka ti čast! Mina, ti si itekako namazana, itekako znaš sama sebi da skočiš u stomak! Znaš da izdaš prijatelja, još si mlada, još si nezrela i ono što si priznala, neka si, to je tvoje, bar nisi folirant! Petrući, dušo ti divno pevaš. Snežana, Vi ste jedan intelektualac!

Foto: TvPink Printscreen

Stanija, jako dobar rijaliti igrač, po mom mišljenju nisi toliko inteligentna. Mislim da si ostala na Farmi još uvek, u suštini, jako si lepa i zgodna žena! I treba da promovišeš to svoje, ne smatram da si samo telo, ali ja sam za tebe folirant, ti si takođe za mene. Ti (Marijana), ti ćeš ovde sve uraditi da bi ostala, mislim da si se izblamirala, da si sa previše muškaraca bila. Trebala si da izađeš kao dama, ali si pogrešila!

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Zerina napravila POTPUNI HAOS na PORODIČNOM SASTANKU! Kad su spomenuli njeno ime, doletela je i počela da URLA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'