AKTUELNO

Zadrugarki nije bilo lako.

Kao i svakog četvrtka i ove noći zadrugari imaju priliku da se prisete svih najaktuelnijih situacija koje su obeležile nedelju iza nas u okviru emisije "Gledanje snimaka".

Foto: Rijaliti Zadruga

Na prvom snimku bio je prikazan razgovor Suzane Perović i Višnje Petrović u kome su njih dve ogovarale Suzaninu nekadašnju veliku rijaliti prijateljicu Zlatu Đurković.

Ja ne znam tačno o čemu su pričale - rekla je Zlata.

Foto: Rijaliti Zadruga

Dok sam gledala "Zadrugu" bile su mi simpatične u paru. Zlata meni nikad ništa uvredljivo za Suzanu nije rekla i rekla sam kako mi je krivo što je sve to tako ispalo. Meni je krivo što je to tako shvaćeno - navela je Višnja.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ja sam sedela na krevetu, Višnja je sama prišla i počela priču o Zlati. Rekla mi je da joj je žao što Zlata i ja nismo u dobrim odosima. Ja sam joj odgovorila da Zlata ne bi trebalo da ogovara već da radi ono što najbolje zna da radi, da peva - istakla je Suzana.

Voditelj Milan Milošević ih je pitao da li je povod ovog razgovora bilo to što je Zlata navodno rekla Suzani da Višnja ne ume da peva.

Hajde sad jednom za svagda da raščistimo ovo. Ja nikada ovu ženu (Suzanu) nisam nikad opsovala, nikad je nisam pljuvala, njeni razlozi su njeni razlozi. Ja nju volim i poštujem. Ako je neko ovde bio za to da ti (Višnja) znaš da pevaš, to je bila ista ova Zlata. Ovom razgovoru je prethodilo to da sam ja navodno minirala Višnjino pevanje na prvoj "Zadrugoviziji" - rekla je Zlata.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ja sam došla do Suzane samo zato što mi je bilo krivo što Suzana i Zlata ne pričaju - pravdala se Višnja.

Miki Đuričić, koji je javno izneo svoje mišljenje da ne veruje Petrovićevoj, ustao je i imao jednu opasku na ceo ovaj razgovor.

Vidim koliko se družiš sa njima pa pričaš o Zlati sa Suzanom. Višnja mirotvorac - rekao je Miki.

Foto: Rijaliti Zadruga

Zatim je Suzana ustala sa svog mesta, prišla Đurkovićevoj i uputila joj reči koje nije očekivala.

Koliko puta sam ti rekla mani se ćorava posla i radi ono što najbolje znaš, pevaj - navela je Suzana kada je prišla Zlati.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: IPAK NIŠTA OD SVADBE! Miljana i Zola se ponovo posvađali zbog Dragane Mitar! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'