AKTUELNO

Takmičari su ostali zatečeni zbog ovog pevačicinog postupka.

Gledaoci kraj malih ekrana imali su priliku da putem Fejsbuk stranice postavljaju pitanja zadrugarima, a voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi na sva ta pitanja čuo odgovore.

On se odmah obratio Suzani Perović, koju je upitao zašto je Jelenu Krunić nazvala krpom Zerine Hećo.

Zato što me iznervirala, non-stop je tu oko nje, kao da nema svoj život -rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja samo svojim prijateljima pomažem, ne smatram da sam krpa - rekla je Jelena.
Ti si u svom životu možda imala prijateljstva koja su kratko trajala. Ona je tu za mene uvek, kad nam je teško tu smo jedna za drugu, to je drugarstvo! Ona nije moja krpa, ja nikad ništa nisam rekla tebi iza leđa, a ti sa Ljubom sve komentarišeš! Ti ne možeš da je nazivaš krpom, razumeš? Za tebe je Miki krpa, tako se i ponašaš - napala ju je Zerina.
Nemoj ti na mene da se dereš! Da li ti je to jasno? Ti samo tražiš razlog da se svađaš! I znam šta je Jelena pričala o tebi - odgovorila joj je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo si me razočarala, jer ne smeš da kažeš ovde za stolom. To ćeš reći Ljubi ili nekom drugom, a ne ovde - bila je razočarana Zerina.

Miki Đuričić je pomno slušao njihovu raspravu, a onda je morao da preseče svoju najbolju drugaricu i kaže svoje mišljenje.

Pa, ti si izgleda lažov! Zašto ne priznaš da nisi rekla za stolom! Pa, gledaoci su čuli kad si pričala Ljubi sigurno - bio je iznerviran Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledala ova svađa, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Suzana Perović

#Zerina Hećo

'