AKTUELNO

Vrlo rado su prihvatili novi izazov.

Drvo mudrosti je tokom noći dalo tajni zadatak Bori Santani i Lazaru Jeremiću da budu ljubavni savetnici onim zadrugarima koje muče ljubavni problemi. Prvi koji je došao na njihovu seansu bio je Marko Petrušević Petrući koji nije baš u najboljim odnosima sa Rebekom Popović.

Foto: TvPink Printscreen

Bora i Lazar su ispričali Drvetu kako je prošla prva seansa i kakvi su rezultati, a dok su oni to pričali Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić su ih prisluškivale.

Foto: TvPink Printscreen

Petrući se malo više otvorio, pričao nam je o Rebeki i o bivšoj. Dali smo mu tri saveta kao recept. On je rekao da ona ne može da se opusti, da je samo kuhinja, soba, kupatilo, to ga mnogo nervira, ali on želi da budu malo bliži. Rekao je da je sa njom u vezi zato što mu treba ženska pažnja - prepričao je Bora.
U srcu mu je i dalje bivša devojka, da zna da ona hoće da bude sa njim, bio bi sa njom sigurno. Sa Rebekom je zato što mu je lepo - dodao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Drvo mudrosti primetilo da je Rada Vasić poslednjih dana veoma neraspoložena, oni su dobili novi zadatak, a to je da saznaju šta to ovu zadrugarku muči i da joj daju savet.

Pročitajte još: Adam izabrao NOVOG VOĐU: Čim je pročitano njegovo pismo, Luna ustala i svom bratu POSLE SVEGA poručila OVO (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'