AKTUELNO

Izabrao ga za kuma.

Voditelj Ognjen Amidžić tokom večeri razgovarao je i sa Borom Santanom o aktuelnim dešavanjima u "Zadruzi 2". Santana je odmah istakao kako mu je žao što je ove nedelje imao veliku svađu sa Tomislavom Panićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je. Ne želim sa njim da se svađam. Glupo mi je da ovde ulazim u neke frke, tu sam da zabavljam gledaoce, da se zezam... - govorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je zatim komentarisao Lazara Čolića Zolu, dečka Miljane Kulić kog zna već duži niz godina. Santana je istakao kako za ovog zadrugara nema nijednu ružnu reč, a onda je komentarisao njegovu vezu sa Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njega ispitivao skoro i on mi je rekao da je stvarno zaljubljen u Miljanu. On se malo i plaši da se oženi ovde. Po mom mišljenju on je zaljubljen, ali se plaši šta će biti napolju zbog majke. Ja neću da se mešam u njihovu ljubav, on je mene izabrao i za kuma. Vidim da je srećan sa njom. Nije on loš dečko - govorio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je za kraj rekao i kako je njegov ljubavni život veoma loš, kao i da je napisao scenario za film. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Bora Santana

'