AKTUELNO

Dobrojevićeva je otkrila i sa kojim muškarcem joj je dozvolio druženje.

Višnja Petrović koja je u baražu dobila najviše glasova publike, vratila se u Belu kuću sa mnoštvo informacija iz spoljnog sveta. Ona je prekršila pravilo kada je Staniji Dobrojević prenela šta joj je njen dečko Vladimir Tomović poručio, a što se njoj nimalo nije dopalo.

Novinari su u emisiji odmah upitali Staniju zbog čega su njene emocije poljuljane i šta ju je to degradiralo, a ona je iskoristila ovu priliku i rekla nešto što se njemu možda neće dopasti.

Foto: TvPink Printscreen

Postavljen mi je ultimatum od Vladimira. Višnja mi je prenela da njemu sve smeta što radim, otkad ustanem pa dok legnem. On i te kako zna da sa mnom ultimatuma nema, on se zabavlja sa Stanijom. Ja ne bih varala ovde, ali ja moram da živim, igram, odem na žurku, to sam ja. On mora takvu da me prihvati ili da produži dalje. Da me stavlja u neke kalupe ili da upravlja sa mnom...ne volim to. Volim da funkcionišem onako kako ja osećam, ako ja pogrešim, neka odluče da li valjam ili ne valjam. Bilo je nesuglasica kad sam izašla, razgovarali smo o svemu. Nisam znala da li ulazim kao slobodna ili zauzeta devojka. Sad se pravi ovaj trougao, ne bih volela da zbog gluposti ispadnem kriva. U suštini sam jako ispravna devojka, verna sam. Tako da, smatram da ne radim ništa loše što bi mi se zamerilo tamo, a sa druge strane, te poruke su me poremetile. Da je ovde, napravila bih haos. Ili možeš ili ne možeš. Neću da se desi da se brukamo. Ja sam ovde ušla kao njegova devojka, ali sam odsečena od spoljnog sveta, za dan zaljubljenih sam molila Drvo da dođe bar na deset minuta. Želim da mu poručim da nema razloga da se tripuje, ima neke tripove u glavi koje ne postoje. Ove priče što se prave, to je rijaliti. On i te kako to razume, ali postoji njegova druga priroda gde se on verovatno nervira - rekla je Stanija.

Međutim, jedan od novinara ju je zamolio da ispriča kako bi se ona osećala da su njih dvoje u obrnutoj situaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Da je obrnuta situacija, pratila bih njegovo ponašanje. Kada bi bio dobar sa nekim sa kim ja nisam, samo ne bih volela da pređe granicu i uradi nešto što ne treba i čekala bih povratak da vidim da li bi on i dalje bio dobar sa tim osobama. Da je Vladimir ovde, ja ne bih ni reč progovorila sa ljudima sa kojima on nije dobar. I te kako sam svesna svega, da je on ovde, ni ja ovde ne bih bila ono što jesam. Što se tiče Baneta, dobila sam blagoslov. Rekao mi je da nije loš i da možemo da budemo okej. Bane je krevet do mog - dodala je Stanija.

Detaljno o ovome, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'