AKTUELNO

Ana je potvrdila sve što je Dragojević pričao.

Zadrugari pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama rijalitija "Zadruga 2".

Sledeća koja je postavila pitanje bila je Stanija Dobrojević. Nju je zanimalo da joj Zorica Marković komentariše priču o naručivanju pesama na žurki. Naime, po imanju kruži glasina kako je Dobrojevićeva naručila pesmu za Davida koji je o tome pričao sa Zoricom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je sve ovo smešno. Sita sam kafana, ovo sve izgleda kao jedna birtija. Ništa ja nisam izmislila. Videla sam u pabu. Potegla se tema Stanija - David, David - Stanija. Ušla sam u toalet i pitala sam ga šta se to dešava. Očigledno je da se tu nešto dešava. Navodno, Stanija mu je naručuvala pesme - rekla je Zorica.
Mene te priče ne interesuju. Molim vas, ja sam sa Anom. Ja ne želim da se svađam sa njom. U Dubiozi sam sedeo, ja sam samo rekao ... - počeo je da priča on, a Zorica ga prekinula:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Markovićevu je izvelo iz takva njegovo pravdanje kada je i sam spomenuo pesmu u toaletu.

Kunem sve u dete moje da je sve istina. Ja ne lažem. Nemoj da se praviš lud. Kako ja znam za pesmu kad nisam bila u Dubiozi. Bože gospode, da li si ti normalan? Pa što si mi spomenuo u toaletu pesmu? Ja zbog Ane pričam o vama dvoma. Ana mi je draga - govorila je Zorica vidno iznervirana, pa se ubacila Stanija:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi pričaju kako sam ti naručila pesmu 'Poziv koji se ne odbija'. Ja se vas ne sećam sa žurke, majke mi. Baš zbog toga pitam sada Zoricu da se reši sve to - dodala je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Zorica Marković

'