AKTUELNO

Na njoj je da li će održati!

Nakon što su zadrugari dobili iznenađenje od Velikog šefa jer su uspeli u svom zadatku povodom Dana zaljubljenih, Miljana Kulić i htela da se obrati svima i uputi izvinjenje svom vereniku.

Svađa između Miljane i Lazara Čolića Zole bio je razlog njenog govora. Prvo je htela da ukaže na to da je shvatila koliko je pogrešila, a onda je dala obećanje da će se popraviti, kao i razlog koji ju je na to naveo.

Foto: TvPink Printscreen

Tužna sam zbog toga što se sve ovo izdešavalo. To nije bila ljubav, to je bila bolest. Shvatila sam da sam pogrešila, trebalo je da odem na njegov rođendan, a ne ovako da se raspravljamo. Želim da nam bude ovde lepo, znamo šta značimo jedno drugome, on mene nije hteo da pusti da radim svoj posao, a svakog dana smo dovodili svoju ljubav u pitanje, nismo bili srećni. Nije ni hteo da sedi ovde, provodio je vreme u pabu. Nemam šta novo da kažem, posvetiću se Željku i njemu i da se koncentrišem na svadbu. Ja ne želim od sebe više da pravim prostakušu, jer ono što sam uradila je stvarno bezobrazno. Od sada ću delima da pokažem i gledajte, pa ćete videti - ispričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZAHVALNA SAM JER VIŠE NEMAM VEZE SA RADANOVIĆEM! Luna ponovo spomenula Slobu, a onda Matora osula paljbu po njemu! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Zadruga 2

'