separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

REKLA SAM MU DA NE BEŽI OD ŽENA U ZADRUZI: Šaova žena pričala o njegovom odnosu sa drugim ženama, a evo šta je imala da kaže o Dragani! (VIDEO)


Smatra da je njen suprug u boljem položaju nego Dragana.


Večeras u studiju "Zadruge 2" gosti voditeljke Dušice Jakovljević su članovi porodica ovonedeljnih nominovanih takmičara, a to su Nenad Aleksić Ša i Marko Marković. Reperova supruga Ivana, tokom emisije, komentarisala je njegov odnos sa drugim devojkama.

Autor: TV Pink Printscreen

Podsetimo, nakon što je Ivana u Rajskom vrtu na nekoliko minuta posetila supruga, Ša je odlučio da se udalji od Dragane Mitar sa kojom je bio preterano blizak. Zbog toga su mnogi ukućani komentarisali kako oni gaje ljubavne emocije jedno prema drugom, iako su oboje u bračnim zajednicama.

Autor: TvPink Printscreen

On je muzičar, to treba svima da bude jasno, on je stalno u žiži devojaka i one obraćaju više pažnju na njega. On privlači pažnju i kada je na bini. Ja shvatam da je to njegov posao, ali što se tiče rijalitija, ja sam mu rekla da ne beži od žena. On se povukao kada sam ja ušla - rekla je Ivana i dodala:

Autor: TV Pink Printscreen

Mislim da on ne vidi ništa loše u tome što radi. Njegova reč je preko njene, ona nema dokaze za svoje reči - govorila je Ivana o Dragani i Ša.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti