separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

I ONI SU VARALI: Mića uporedio Draganin BRAK SA KIJINIM I SLOBINIM, pa rekao nešto što se Radanoviću neće dopasti! (VIDEO)


On i dalje tvrdi da podržava instituciju braka.


Stanija Dobrojević je povela ozbiljan razgovor sa Lepim Mićom i Draganom Mitar i tom prilikom je želela da sazna zašto brani bivšu Modelsicu i njenu preljubu, a žestoko je osudio preljubu Slobe Radanovića i Lune Đogani u prethodnoj sezoni. 

Autor: Pink.rs

U prvoj sezoni si branio instituciju braka. Šta sad radiš? - upitala je Stanija Miću.
Ona je mene ubeđivala da su oni bili na papiru u braku, ali da su bili razdvojeni. Za mene je i brak na papiru, brak, ja osuđujem preljubu, šta je tu problem. Ja samo poštujem njenu istinu što je priznala šta je uradila - rekao je Mića. 

Autor: TvPink Printscreen

Napolju on drži nju da ne padne. Napravio je od nje majku, pružio joj je sve. Imali su krize, pustio je u rijaliti. Imaš vetar u leđa od njega. Ali samo to poštuj - obratila se Stanija Dragani.
Ja sam prošle godine govorio da je Sloba uništio svoj brak. Ja sam osuđivao njegovo ponašanje što se pred ženom j*bao sa Lunom. Ako su Sloba Radanović i Kija Kockar spremni da jedno drugom oproste, ja to podržavam. I Dragana i Siniša su varali - nastavio je Mića.

Autor: TvPink Printscreen

Mića je istakao da je u prethodnoj sezoni prezirao preljubu koju je Sloba priredio svojoj ženi i da je sada ista situacija, ali ceni Draganinu iskrenost i istakao da bivša modelsica nije javno prevarila svog supruga, kao što je to Radanović uradio.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti