AKTUELNO

Kulićeva je morala da se suoči sa optužbama.

Tokom suđenja Miljane Kulić i Marka Miljkovića došlo je do verbalnog sukoba između većine zadrugara koji su izneli svoje mišljenje povodom ovog slučaja. Većina njih je stala u Markovu odbranu, a Miljana je na sve moguće načine pokušala da se opravda.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Miljana je istakla da je jedan od frizera dao Dragani Mitar cigarete, što je ona demantovala, a potom je Kulićeva dodala da modelsica nije želela da njoj da nijednu cigaru.

Za mene Miljana nije ukrala cigarete. Sve dok dokazi ne budu "korpus delikt", ja ne mogu nikoga da optužim - rekao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana, napravila si problem ljudima bez potrebe, jer si preturala po stvarima. Mi smo svi bili u salonu pre tebe. Da li si se ti naljutila što ti on (frizer) nije dao cigare, pa si uzela od Marka, ja ne znam - rekla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BOLJE DA SAM NOGU SLOMILA NEGO ŠTO SAM SA TOBOM BILA! Miljana ostavila Zolu, pa briznula u plač! (VIDEO)

Ostali zadrugari su istakli da su primetili da se Miljana "mota" oko Markove jakne i da je velika verovatnoća da je ona uzela cigarete.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'