AKTUELNO

Zadrugar smatra da Aleksa neće uraditi ništa da kompromituje njegovu dugogodišnju vezu.

Prvi baraž u drugoj sezoni ''Zadruge'' je završen. Poslednja zadrugarka koja se vratila većeras u Belu kuću bila je Višnja Petrović koja je rijaliti napustila pre nekoliko dana i za sobom ostavila mnoge koji su je komentarisali, kako u lošem, tako i u dobrom smislu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Višnjih odnos sa Aleksom je toliko nedefinisan da je Miki Đuričić okarakterisao Višnju kao foliranta koji nije pokazao svoje pravo lice. Kada je Višnja zakoračila večeras u Belu kuću, bivša zadrugarka i novinarka portala Pink.rs, Katarina Ristić je oštrim okom primetila kako je Savić gledao zadrugarku. Pa potom iznela da ovog puta postoje šanse da između njega i nje bude nečeg konkretnijeg.

Ne znam da li ste primetili kako je Aleksa gledao Višnju. Mislim da tu nešto postoji, definitivno će tu nešto da se dogodi, rekla bih - priznala je Katarina Ristić.

Ipak, sasvim drugačije mišljenje je imao Dean Stejn koji je hvalio Aleksu i govorio kako između njih dvoje nema ništa više od prijateljstva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nema šanse da se dogodi bilo šta između Višnje i njega. On ima devojku i mislim da nije takav momak da to uradi svojoj devojci - rekao je Dean Stejin.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksa Savić

#Višnja Petrović

'