AKTUELNO

Ovo nije kraj njihovoj raspravi!

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Pavle Jovanović imao je interesantno pitanje za Staniju Dobrojević, koja je svojim odgovorom iziritirala Marka Miljkovića, sa kojim je ušla u žustru raspravu. Jovanović je upitao zgodnu zadrugarku ko je po njenom mišljenju najveće iznenađenje u Beloj kući, a ko razočaranje, te je Dobrojevićeva počela da nabraja.

Foto: TvPink Printscreen

Nema puno razlike sa onim što sam gledala spolja i unutra, a ume da bude velika razlika. Evo na primer David, dečko stvarno blista, mislila sam da je to neka lažna priča. Ovo je skroz drugi dečko, stalno si bio negativan, a sad je to baš vidna promena. Ne bih ništa posebno izdvajala, ti si isto okej (Pavle). Ti si mi spolja bio nit' mi smrdiš, nit' mi mirišeš. Evo čak i Bane Čolak, ko je najveće razočaranje svih muškaraca, on je imao najveće ispade zbog ljubavi. I Miljković, nije mi bio ni u planu da ću imati konflikt sa njim. Ne družim se ja sa njim, ali sam mislila da ćemo imati poštovanje. On mene vraća na pitanje koje nije imalo veze sa njim. Pa sam mu posle sasula sve u lice, i što sam htela, i što nisam. I ti meni danas kažeš da očekuješ izvinjenje od mene, a ti si započeo - rekla je žustro Stanija.
Ako smatraš da je nebuloza, pruži ruku i izvini se! Ja sam ti lepo objasnio kako je sve krenulo. Ti imaš prepotentni stav prema meni i neke fazone koji se meni ne sviđaju. Svaki put ću da te vraćam kad god primetim dozu nepoštovanja prema meni. Bolje da se distanciraš, nego da me ne poštuješ. Već utičem na tebe, sad si me nazvala Miljković, a ne Lunin dečko. U lošem konttekstu si rekla da sam njen dečko, zato sam ja odreagovao. Možeš da ispadneš samo glupača i ništa više - odbrusio joj je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SA SLOBOM JE PLANIRALA BRAK I PORODICU, A SADA... Luna otkrila šta očekuje od veze sa Markom! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'