AKTUELNO

On polaže nade u romanse ovih zadrugara.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Ana Korać je nakon priznanja da će posle rijalitija živeti sa Davidom Dragojevićem pitanje  postavila Lepom Mići. Koraćevu je zanimalo da Mića obrazloži koje će rijaliti veze opstati nakon izlaska sa velelepnog imanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana i Zola, Luna i Marko, Ana i David, Mina i Marko, to su sve veze koje imamo u rijalitiju. Sve su veze na svoj način posebne. Ja ću pričati o vezama koje najviše interesuju javnost. Mislim da je veza Davida i Ane najbliža, jer je to njena prva veza koja je iskrena, jer nju više ništa ne interesuje osim Davida. Mislim da ćeš razum izgubiti, ali mislim da ćete isto tako ostati do kraja, jer ste oprezni oboje, niste ispoljili nikakvu nesigurnost. Što se tiče Lune i Marka, ta veza mi je najčudnija, odmah u startu sam rekao da podržavam tu priču, ali mi neke stvari tu nisu jasne, jer je već došlo dva puta do prekida, pa do pomirenja, ali vidim da njih dvoje žele da opstane ta veza. Luna je zaslužila posle prošlogodišnjeg haosa neku lepu priču - obrazložio je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZA TEBE SU REKLI DA NISI NORMALAN: Lepi Mića provocirao Snežanu, zbog njenih komentara SVI PRASNULI U SMEH! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'