AKTUELNO

Zadrugare je užasno iritirao njegov monolog.

Branislav Radonić Brendon je dobio zadatak od Velikog šefa da svakog popodneva održi motivacioni govor zadrugarima. Njegova desna ruka i ovoga puta je bila Stanija Dobrojević koja mu je davala predloge o kojim temama bi mogao da govori.

Prva tema o kojoj je danas bilo reči jeste "Kako usporiti proces starenja", a Brendon je sa ponosom držao govor svojim cimerima.

Foto: TvPink Printscreen

Starenje se ne može zaustaviti, ali se može usporiti. Možemo živeti kvalitetnije. Danas ljudi stare na osnovu neizbalansiranog načina života, lošeg spavanja, loše ishrane. Čovek je zaboravio da živi u skladu sa prirodnim načelima, odnosno da se hrani prirodnom hranom. Trebate da poštujete sebe, a ne da koristite neke nametnute standarde. Uvek treba da postoje planovi i ne treba se bazirati na prošlosti. Treba kreirati današnji dan, sutrašnji i celu godinu - pričao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Brendon je motivisao zadrugare i dao im predlog kako da organizuju dan ne bi li se osećali ispunjeno.

Brendona su zadrugari neprestano prekidali i upadali mu u reč što je njega i te kako iritiralo, a u jednom trenutku je čak ušao u konflikt sa Suzanom Perović koja mu je žestokim tonom poručila da mu više neće spremati hranu jer je loš čovek.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MENE POKREĆE LJUBAV: Luna želi da napravi iznenađenje Marku povodom Dana zaljubljenih, od Drveta mudrosti zatražila OVO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'