AKTUELNO

Uživa pored Koraćeve.

David Dragojević, pred zoru razgovarao je sa svojom devojkom Anom Korać o bivšoj devojci Aleksandri Subotić i o svojoj majci Biljani Dragojević. Ovaj ukućanin ostao je šokiran nakon što je saznao da Subotićeva sa ćerkom, nakon njihovog raskida, živi sa njegovom majkom.

Foto: TvPink Printscreen

Ranije tokom večeri za vreme pitanja gledalaca, David je rekao kako ga ne zanima da li će Biljana prihvatiti njegovu romansu sa Koraćevom.

U ovom razgovoru David je govorio Ani kako ne želi da je vidi da je tužna, kao i da mu je lepo u vezi sa njom. Takođe, Dragojević je istakao i kako u vezi sa Aleksandrom nije video izlaz iz problema.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi, nemoj da se tripuješ. Ti ne radiš ništa loše. Ništa ne radiš! Ja sam ovde, ne mogu ništa. Mogu samo da s*ru! Ne zanima me! Ja sam napravio sve to - rekao je David Ani i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam video izlaz iz problema. Ja sam bio katastrofa. Sa tim što se desilo, ti apsolutno nemaš veze. To se desilo meni, jer sam se ja odlučio za promenu. Želeo sam da se osećam bolje i lepše i ne kajem se. Njoj je možda teško zbog male i svega. Duboko u sebi, ja sam osećao da će doći do ovoga. Mene za Aleksandru boli k*rac, nego ti pričam za mamu. Neću da mi budeš tužna. Neću da mi ćutiš. Ja tebi pričam sve otvoreno - govorio je David dok je Ana ćutala.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'