AKTUELNO

Svi su ostali zatečeni.

U toku emisije ''Pitanja gledalaca'', mnogi zadrugari su ušli u rasprave, ali je jedna veza neposredno pre okupljanja za stolom okončana. Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su ponovo raskinuli, a ako je suditi prema onome što je Miljana rekla u jednom trenutku, male su šanse da će se pomiriti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zola je priznao da sve manje veruje Miljani na čiji predlog su u toku večeri ponovo raskinuli. Kulićeva je kasnije šokirala sve kada je tražila da u ''Zadrugu 2'' uđe muškarac u koga će se konačno zaljubiti.

Ja bih zamolila produkciju da mi uvedu muškarca po mojoj meri. Ovo sa Zolom mi je čudno, više mi je kao prijatelj. Ovo je moja greška u životu, on je kao drvo. Takav muškarac mi ne odgovara. Ne mogu da shvatim kad je tužan, srećan niti bilo šta. Ja njega uvek prva da grlim, moram da mu budem majka, neću! Meni će biti sve lakše i lakše. Ubacite mi nekog momka po mojoj meri - rekla je Miljana pa nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni ljubav pokreće sve. Želim pravu ljubav ovde, da mi vreme prođe. Sa Zolom sam izgubila sebe. Uvek sam depresivna i većina ljudi je shvatila da sam ja bila sa poletnom energijom. Nešto ovde ne štima - rekla je ona.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miljana Kulić

'