AKTUELNO

Pokušala je da fizički nasrne na nju.

Tokom večerašnje žurke Maja Marinković je zavodljivim plesom izazivala Marka Markovića što je bio povod za žestoku svađu između nje i njegove devojke Mine Vrbaški. One su sukob nastavile i nakon žurke u dnevnoj sobi.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si sam kriv što to dopuštaš. Ti imaš devojku, ne ja. Vi me ne zanimate, ja se sprdam. Nisi mi interesna sfera. Mina ne može tako da zadrži dečka, ponižava se - rekla je Maja Marku, a on joj je uporno ponavljao da prestane da ga provocira.
Što mu onda prilaziš, posmatrala sam te. Uzela si bubicu i obmotala oko njega. Evo sada ću da ti obećam, kada svi legnu ja ću doći do tvog kreveta i zadaviću te - pretila joj je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Maja se nije smirila, već je nazvala Minu k*rvom na šta je ona potpuno poludela u zgrabila je za kosu. Obezbeđenje je sprečilo da dođe do ozbiljnog fizičkog sukoba i Minu je odvelo u zatvor.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Mnogo voliš da potcenjuješ! Suzana NAPRAVILA HAOS u rehabu ZBOG JEDNE REČENICE! Miki više nije mogao da ćuti, pa joj odbrusio: SAMO O SEBI PRIČAŠ! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'