AKTUELNO

Smatra da Miki prolazi kroz težak period i da će se uskoro smiriti.

U toku noći došlo je do nove svađe između Suzane Perović i Mikija Đuričića. Njihov odnos koji je bio u harmoniji uzdrmale su Ljuba Pantović i Zlata Đurković. Naime Miki misli da su njih dve neiskrene prijateljice Perovićki i da koriste svaki trenutak da je ogovaraju zbog odnosa sa pčelarom iz Kupinova. Svađa je bila toliko burna da je Suzana pokupila svoje stvari i iselila se iz sobe za rehabilitaciju gde je provodila svoje slobodno vreme razgovarajući o svemu i svačemu sa njim.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je svoje stvari prenela u Belu kuću pa je neposredno nakon toga objasnila prijateljici Zorici Marković šta se zapravo dogodilo sa Mikijem. Žalila se na Đuričićevo ponašanje, a Zorica je na sve načine tešila da ne treba da se brine i da će pčelar verovatno spustiti loptu uskoro.

Zorice, on ne može tako da se ponaša. Ništa ne tražim od njega, on samo priča i priča. Ja mu šapućem a onda prenosi. Ja nisam ni Bora ni Bane. Ne znam što nisam poslušala svoju decu. Što li sam ušla ovde, pi*ka mi materina. Mada meni se savest čista...Ja znam da mene ogovaraju ovde - govorila je Suzana Zorici.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ništa loše nisi uradila, ja vas posmatram. Njega je nešto uhvatilo, smiri se ti samo. Nemoj da se nerviraš - savetovala je pevačica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Suzana Perović

#Zorica Marković

'